top of page

Activiteiten

Buitenschoolse activiteiten

BSO De Blauwe Rups bowlen.jpg

Vakanties

De vakanties zijn voor ons de periodes waarin de kinderen de hele dag bij ons zijn. Op deze dagen hebben we alle tijd om leuke activiteiten te ondernemen, zodat de kinderen ook optimaal kunnen genieten van hun vakantiegevoel. 
Wij vinden het erg leuk om met de kinderen op pad te gaan en hiervan echt een uitstapje te maken. Samen naar het bos, een museum, indoorspeeltuin, de bios of een speeltuin in de buurt. Dit zijn zomaar wat voorbeelden uit ons ruime aanbod van uitstapjes.

Sportactiviteiten 

Op BSO De Blauwe Rups bieden wij een breed aanbod in verschillende sporten aan. Wij stimuleren en enthousiasmeren de kinderen om lekker mee te doen, maar ze zijn vrij om zelf te kiezen. Ik (Ruben) ben een afgestudeerd gymdocent en heb naast  mijn ervaring als gymdocent, ook jaren ervaring als korfbaltrainer van de jeugd. Ook Ferdy heeft jarenlange ervaring in het trainen van jeugdteams. Ons doel is de kinderen op een speelse manier, zowel plezier te bieden, als het werken aan de motorische ontwikkeling. Onze mooie locatie met veel ruimte en sportvoorzieningen, biedt een uitstekende plek om een gevarieerd sportaanbod te bieden.

WhatsApp Image 2023-10-23 at 14.31.58.jpeg
Zwemmen met BSO De Blauwe Rups.jpg
Skaten BSO De Blauwe Rups.jpg
Valentijn.jpg
Winterpret op de BSO.jpg
bottom of page