top of page

​Even voorstellen..

P1163032.jpg

Ferdy Nievaart

Ik ben Ferdy en ik kom uit Leiden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig bij korfbalvereniging KZDanaïden, waar ik als trainer van een jeugdteam en als speler actief ben. Ruben en ik kennen elkaar van de korfbal en zijn inmiddels al jaren vrienden. 
Na meer dan 10 jaar met veel plezier op een BSO gewerkt te hebben, ben ik samen met Ruben de uitdaging aangegaan om zelf een BSO te beginnen. Mijn ambitie is om een plek te creëren, waar kinderen graag komen, zich thuis voelen, plezier maken en aan hun ontwikkeling kunnen werken. Hierbij vind ik persoonlijke aandacht en gezelligheid erg belangrijk.

Ruben Soellaart

Mijn naam is Ruben en ik woon in Leiden. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als gymdocent op een middelbare school en op een basisschool. Ook heb ik 5 jaar ervaring als pedagogisch medewerker op een BSO.

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk voor mij. Mijn doel is er voor te zorgen dat de kinderen zich snel thuis voelen op de BSO.

P1163051.jpg
image.png
image.png

Irene Piket-Nievaart

Mijn naam is Irene en regelmatig ben ik te vinden op BSO De Blauwe Rups. Na 40 jaar als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt, vind ik het fijn om nu bij mijn zoon Ferdy en bij Ruben op de BSO te helpen. Activiteiten doen met de kinderen, zoals bv. het voorlezen van verhalen, spelletjes spelen, tekenen of knutselen is heel leuk. Ik geniet van het enthousiasme en plezier van de kinderen.

Donna Roling

Mijn naam is Donna. Ik heb 3,5 jaar gewerkt als kapster en ik ga nu werken bij BSO de blauwe rups. Ik vind kinderen super leuk en ik vind het ook leuk om activiteiten met ze te doen. Tekenen, knutselen en sporten zijn ook 1 van mijn hobby’s. Daarom zou ik ook graag de kinderen daarin meer willen ontwikkelen. Ik kan niet wachten om mijn opleiding te beginnen en aan de slag te gaan met de kinderen. 

Fotot Donna 1.jpg
bottom of page